Kurzusfelvételi problémák megoldása

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A Tanszék javaslatai a kurzusfelvételi problémák megoldására.

Kérjük, akinek technikai okok miatt nem sikerül egy kurzusra bekerülnie, az kezdjen el járni a kurzusra! És persze jelezze az oktatónál és a tanszéken a problémát.

Hibák:

Előfeltétel hiba: az ETR-ől rosszul lett konvertálva a kizáró kapcsolat. Ott úgy volt értve, ha valaki x-et teljesítette, y-t nem veheti fel. A konvertálásnál ezt úgy értelmezték: ha valaki y-t fel akarja venni, előtte teljesítenie kell x-et. Ez a következő tárgyainkat érinti:

a) Morfológia szeminárium
b) Helyesírás szeminárium
c) Magyar zene hungarológiai közvetítése

Ismételhetőség-hiba: vagyis ha egyszer valaki teljesítette, nem veheti fel még egyszer.

a) Könyvtári munka
b) Tudományos írásgyakorlat
c) Szakdolgozati szemináriumok:ez utóbbinak a kezelését a TO nem vállalta, azt javasolják, gondoljuk újra a szakdolgszemek meghirdetését. Meg fogjuk tenni a jövő héten, addig is ki-ki vegye fel a kapcsolatot mielőbb azzal az oktatóval, akinél a dolgozatot írni szeretné!

 A TO azt ígéri, hogy ha febr. 9-ig nem lenne lehetséges a kurzusfelvétel ezekre a kurzusokra, akkor majd a tanszéki adminok rakhatják fel oktatói igazolások alapján az oda járó hallgatókat, vagy ha ez a fejlesztés/bővítés sem lesz meg időben, akkor a TO (a tanszék által leadott excel-listák alapján). Szóval megoldás lesz, de járni kell az órára, és a tanárnak tudnia kell arról, hogy ki jár!

 

rovat: